Video : Tipsbladet
Champions League

Video: Barça-profil græd efter første halvleg af katastrofekamp

Der er nok ikke særligt mange af Barcelonas spillere, der synes godt om at tænke tilbage på Champions League-opgøret mod Liverpool i sidste sæson. Uheldigvis for katalanerne har klubbens trøjesponsor produceret en dokumentarfilm, der blandt andet viser Jordi Albas sammenbrud på Anfield.

Barcelona leverede i sidste sæson et kollaps af de helt store, da katalanerne på Anfield smed en 3-0-føring fra den første Champions League-semifinale mod Liverpool. 

Efterfølgende har Barcelonas trøjesponsor, japanske Rakuten, så produceret en dokumentarfilm, der går bag kulissen i den spanske storklub i sidste sæson.

Og det er en dokumentarfilm, som særligt Jordi Alba nok gerne havde været foruden. 

Peptalk fra Messi
I en af episoderne kan man således se et klip fra Barcelonas omklædningsrum efter de første 45 minutter af returkampen på Anfield. Barcelona var på det tidspunkt kun bagud med 1-0. 

Men Jordi Alba havde tilsyneladende allerede bange anelser om, hvad der ventede i anden halvleg, hvor Liverpool som bekendt scorede tre gange mere, og dermed bookede finalebilletten.

I klippet kan man således se Jordi Alba med ansigtet begravet i et håndklæde. Venstrebackens reaktion afbryder således cheftræner Ernesto Valverdes taktiksnak, og et stabsmedlem må gå over for at trøste Alba. 

Et andet klip viser Lionel Messi, der i omklædningsrummet advarer holdkammeraterne om, at de ikke må gentage katastrofen i Rom, hvor katalanerne sæsonen forinden havde formøblet en 4-1-føring mod Roma.