Landshold

Bech: Har næsten ikke sovet i nat

Den tidligere Championship-spiller Claus Bech Jørgensen er på prøve i Horsens. Opholdet tegner positivt for midtbanespilleren, der utrolig gerne vil hjem.

Claus Bech Jørgensen har en fortid i blandt andet Coventry og Blackpool, men efter 10 år i England ser han nu ud til at være på vej hjem. Jørgensen er i denne uge til prøvetræning i AC Horsens, og danskeren er voldsomt begejstret for chancen.

- Det er meget spændende, og jeg har glædet mig helt vildt til det her ophold. Jeg har næsten ikke sovet i nat. Nu træner jeg igennem, og så må vi se, om det er min type, de er ude efter, siger Bech Jørgensen til tipsbladet.dk.

Inden han tog til England, var midtbanespilleren forbi Horsens. 10 år gør meget ved en by, og Jørgensen håber, at årene også har gjort noget ved ham.

- Jeg er enormt positiv over klubben og har mødet en masse venlige spillere. Lige nu er jeg ude og se faciliteterne i byen, som godt nok har ændret sig, siden jeg var her sidst, siger Bech Jørgensen, og fortsætter:

- Jeg vil gerne til Danmark nu, og mener jeg har noget at bidrage med. Jeg håber, de kan se, at jeg har spillet næsten 400 kampe i England og sidste år spillede 32 kampe i Championship. Det kan give dem noget erfaring specielt i pressede situationer på banen, mener den 33-årige spiller.

Claus Bech Jørgensen er kontraktløs og kan skifte kvit og frit til Horsens. Han flyver tilbage til England lørdag, hvor han dette efterår har spillet "non-contract-fodbold" for Port Vale og Fleetwood Town.