Landshold

Bendtner glad for landsholdscomeback

Pressen stod klar, da Bendtner kom ud af omklædningsrummet før mandagens eftermiddagstræning i Parken.

Den 23-årige danske Arsenal-angriber mødte den danske fodboldpresse med et smil, da han trådte ud af omklædningsrummet før landsholdets eftermiddagstræning mandag. Bendtner har været væk fra landsholdet i mange måneder, efter at have døjet med en kompliceret lyskeskade, og hovedpersonen selv lod til at være godt tilfreds med at være tilbage i vælten.

- Det er dejligt. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville savne det så meget, men jeg er glad for at være inde omkring landsholdet igen, siger Nicklas Bendtner til Fyens Stiftstidende.

Den som altid selvtillidsfulde angriber forventer at starte inde i onsdagens venskabskamp mod England.

- Jeg går ud fra, at jeg starter inde onsdag. Det satser jeg da på, siger Bendtner, der samtidig fortæller, at han er skuffet over den manglende spilletid, han har fået i Arsenal.

- Jeg ville selvfølgelig gerne have spillet noget mere, men nu er jeg ved at være tilbage på 100 procent efter min forfærdelige skade, og det er det vigtigste for mig, siger angriberen.

Bendtner var i weekenden vidne til et kollaps af dimensioner, da hans hold, Arsenal, smed en 4-0-føring over styr mod Newcastle, der formåede at udligne kort før tid.