Landshold

Danilo Arrieta er eftertragtet

Danilo Arrietas agent får forespørgsler på sin klient fra dansk 1. division og udenlandske klubber. Hobro kan ikke opfylde angriberens ambitioner, så han kan være væk til vinter.

Danilo Arrieta bliver næppe hængende i Hobro. Kontrakten med klubben fra 2. division vest udløber til sommer, men allerede til vinter kan der ske noget med topscoreren i 2. division vest, hvor han har scoret 14 mål.

- Vi lagde en plan med Danilo for et år siden, og den er gået godt. Han har fået humøret og formen tilbage i Hobro, men nu vil han gerne tilbage at spille på et højere niveau, siger Danilo Arrietas agent Mads Lund til tipsbladet.dk.

- Vi har fået en del forespørgsler på ham fra danske 1. divisionsklubber og udlandet, men intet konkret. Dog kan jeg sige, at han ikke skal tilbage til Spanien, for der har han været i tre klubber allerede og har mere lyst til en anden kulturel oplevelse, hvis han skal afsted igen, siger Mads Lund.

Danilo Arrieta har ført en omtumlet tilværelse, siden han vendte hjem til AGF fra en ungdomskontrakt med Valencia i 2004.

Siden da prøvede han igen lykken i Spanien hos sekundaklubberne Eldense og Orihuela, inden Vejle hentede ham hjem til Danmark.

Heller ikke der udfoldte Arrietas store talent sig, så han skiftede til Hobro i januar 2009, hvor træner Søren Kusk har gjort meget for ham.

Arrieta imponerende for nylig mod SAS Liga-modstand, da han scorede i pokalturneringen mod AaB, som Hobro slog ud.

- Det har været nogele hårde år for Danilo, men Hobro har tjent både som en afklaring på, om fodbold var det, han ville, og siden kan det blive et springbræt. Vi er i en god dialog med Hobro om Danilo, og de vil gerne forlænge, men Hobro opfylder ikke Danilos sportslige ambitioner, siger Mads Lund.

- Han er stadig ung og fysisk og mentalt på toppen. Han har vist, at han kan mere end bare være med i 2. division, så efter en god sæson vil han gerne prøve noget nyt.