Landshold

Fra gigantdræber til mega-skuffelse

AaB har på et år oplevet en utrolig rutchetur med en ung træner ved roret. Det gør foråret i det nordjyske særligt spændende

Vælger sportsdirektør Lynge Jakobsen at gå, hvis AaBs nedtur fortsætter, elelr laver han i trods "en Hamrén" og forlænger træner-kontrakten med den grønne Magnus Pehrsson, som nordjyderne på tribunen er mere end skeptiske overfor.

Det er et af de helt store spørgsmål  i og omkring AaB, der på et år har forladt sejrherrernes flotte bord og idntaget e mere ydmyg placering i baglokalet hos alle taberne. Fra gigantdræber over bl.a. Deportivo La Coruna til sølle taber i det rent nordjyske pokalsalg mod Hobro foruden syvendepladsen både forår og efterår i SAS Ligaen. For mestrene fra 2008.

Et vanskeligt tidspunkt for en ung træner som Magnus Pehrsson at komme til AaB på, og han har også begået fejl samt anlagt en spillestil, der måske ikke helt matcher den aktuelle trup. Det mener flere, herimellem samfundsforskeren Johannes Andersen, der fra sin faste tribuneplads er ved at have mistet modet og frygter at AaB efterhånden kan lande som fast inventar i bunden af SAS Ligaen som tidligere AGF og nu Randers.

Læs mere om Magnus Pehrsson og hans første år i AaB i Tipsbladet Indsigt fredag: Måske er Pehrsson bare en brik i et større spil.

Læs også: Zaza og AaB har endnu ikke været på græs