Landshold

Jim Stjerne: Ikke nødvendigvis Olsens sidste

DBU's generalsekretær åbner for, at Morten Olsen kan blive længere tid på posten som dansk landstræner, end de to år, parterne forlængede med fredag.

Generalsekretæren i DBU, Jim Stjerne Hansen, var fredag ovenud tilfreds med aftalen med landstræner Morten Olsen, der betyder, at han Olsen bliver i sædet frem til sommeren 201. For ham var det vigtigt, at få en afklaring nu, så der var tid til at finde en anden, hvis Olsen sagde nej.

- Hvis ikke Morten havde ønsket at fortsætte, så skulle jeg ud og finde en ny træner her i løbet af foråret. Derfor havde vi sat en deadline, der gav os indtil omkring nytår her til at finde en løsning. Og når man ser på det arbejde, Morten Olsen laver på træningsbanen og med holdet, så er jeg ikke i tvivl om, at han er den rigtige træner for landsholdet, siger Jim Stjerne Hansen til tipsbladet.dk.

Morten Olsen var forbundets foretrukne kandidat til jobbet, men det betyder ikke, at han er den eneste, der kan bestride embedet, mener generalsekretæren.

- Vi har nogle unge trænere, der er rigtig dygtige, og som måske står helt klar om to år, når Mortens nye kontrakt udløber, siger han.

Betyder det så, at den her kontrakt er Morten Olsens sidste med DBU?

- Ikke nødvendigvis. Det betyder, at vi i slutningen af 2011 kigger på situationen igen. Vi tager snakken med Morten om, hvad han vil, og så må vi se, hvor det hele står, siger Jim Stjerne Hansen.