Nicki Bille fik spansk knytnæve

Der var drama, det det danske U/21-hold mandag aften tabte til Spanien.

Danmarks U/21-landshold tabte tirsdag aften 2-1 til Spanien i en træningskamp forud for EM.

Kampen fik sig en dramatisk drejning, da Nicki Bille udlignede spaniernes føring, der var sat ind i starten af 2. halvleg.

Da Nicki Bille scorede med 20 minutter igen, blev det for meget for spaniernes Ruiz, der bankede en knytnæve i ansigtet på den danske angriber.

- Vi havde gået og sagt grimme ting til hinanden hele kampen. Han havde blandt spurgt mig provokerende, hvorfor jeg ikke scorede. Heldigvis var det mig, der scorede, og han mistede besindelsen, siger Nicki Bille til sporten.tv2.dk.

Den spanske spiller blev straffet med direkte rødt kort. På trods af overtal i resten af kampen måtte danskerne alligevel forlade banen som tabere, da det lykkedes Spanien at komme på 2-1 med 13 minutter igen.