Landshold

Ny Vejle-anfører kan skifte klub

Steffen Kielstrup er ny Vejle-anfører, men det ændrer ikke det faktum, at han gerne vil prøve sig selv af på et højere niveau end 1.division, hvor Vejle pt befinder sig.

Tidligere på ugen blev Steffen Kielstrup udnævnt som ny anfører i Vejle Boldklub efter at Jimmy Nielsen er blevet sendt ned i U-truppen. Kielstrup er stolt over sin nye rolle, men han regner ikke med at være samme åbenmundede person som Jimmy Nielsen.

- Jeg tror ikke, jeg bliver en højtråbende og udfarende person. Jeg er nok mere, ikke anonym og stille, men sådan en der observerer lidt og ser hvad der sker. Når der så skal gøres noget, skal der selvfølgelig det, men ellers er jeg ikke den, der vil komme med de helt store armbevægelser og fakter. Sådan har jeg ikke tænkt mig, at det skal være, men man ved jo aldrig, hvad det kan ende med, siger Steffen Kielstrup til tipsbladet.dk.

Den 25-årige vejlenser har tidligere udtalt ønske om at spille på større adresser end Vejle Stadion, og de ambitioner er intakte.

- Situationen er ikke blevet anderledes af at jeg er blevet anfører. Jeg har stadig mine egne mål og ambitioner. På den baggrund er det ikke forandret. Men selvfølgelig er det en ære at blive anfører her i klubben, og det er jeg stolt. Men det skal ikke forhindre mig i at kigge på min egen situation, hvis der skulle komme noget interessant. Det må jeg tage til den tid, for nu er transfervinduet lukket og man må tage det som det kommer, siger Steffen Kielstrup.

Vil spille i SAS Ligaen- helst med Vejle
Vejle er i gang med at bygge et hold op med unge spillere, og her Kielstrup som anfører udset til at være en nøglespiller. Men det betyder ikke, at han ikke kan forlade klubben.

- Det er et cadeau til mig, at de tror, at de kan bygge noget op omkring mig, men jeg tror også godt, at klubben er klar over min situation og hvordan jeg har det med tingene. Jeg tror heller ikke, at klubben vil stå i vejen, hvis der kommer noget interessant. Jeg tror vi har en gensidig respekt for hinanden, og man vil gerne hjælpe hinanden begge veje. Hvis der kommer noget, kan vi godt snakke om tingene, siger Steffen Kielstrup, der satser på en fremtid i SAS Ligaen.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille i Superligaen, og allerhelst med Vejle. Men som sagt må vi kæmpe alt hvad vi kan til sommer, og så må vi tage den derfra og se hvordan det går. Det kan også ende med, at jeg gerne vil blive i Vejle, selvom der kommer et interessant tilbud. Det er svært at spå om fremtiden, ikke?

Steffen Kielstrup har kontrakt med Vejle Boldklub til sommeren 2012.

LÆS OGSÅ: Kielstrup sigter efter midten af SAS Ligaen

LÆS OGSÅ: Kielstrup overtager Vejles anførerbind