Landshold

Ricardo: Fantastisk lodtrækning

Den tidligere danske landstræner, Richard Møller Nielsen, mener at Danmark har gode chancer.

Her ved frokosttid, blev der trukket lod til EM-kvalifikations grupperne og det gik, ifølge den tidligere danske landstræner Richard Møller Nielsen, rigtig godt:

- Det er en super lodtrækning. Ingen tvivl om det. Det kunne ikke være bedre og vi har vist at vi kan spille op mod alle hold, så vi har rigtig gode chancer for at gå videre, udtaler Richard Møller Nielsen til Tipsbladet.dk

Danmark kom i gruppe med Portugal, Norge, Cypern og Island. Hold som Danmark har slået før og specielt det nordiske opgør mod Norge, ser den tidligere landstræner frem til:

- Det er helt fantastisk at få muligheden for sådan et opgør. Det er en kamp som vil trække tilskuere til og vi vinder også, det er jeg sikker på. Sådan et nordisk opgør er altid specielt.

Danmark trak Portugal fra første seedingslag, men det er ikke et hold som man, ifølge den tidligere landstræner, bør frygte så meget:

- Vi har vist at vi har taget på dem og vi kan sagtens vinde igen.

Richard Møller Nielsen var landstræner for det danske landshold i perioden 1990-1996 og i den tid nåede han at føre det danske landshold frem til den fantastisk sejr ved EM 1992.