Bergkamp tog afsked med sejr

Dennis Bergkamp tog lørdag afsked med Arsenal efter 11 år, da Ajax blev slået 2-1 i hans testimonialkamp.

Samtidig var der præsentation af Arsenals milliardinvestering - Emirates Stadium, hvor der er plads til 60.000 tilskuere. Dog fik Arsenal som hovedparten af de fremmødte formodentlig gerne havde set ikke ikke lov at score det første mål på arenaen. Klaas-Jan Huintelaar tog sig af den tjans efter 37 minutter, og gæsterne var foran 1-0 efter de første 45 minutter. Et par af de gamle Arsenal-kæmper som Patrick Vieira, Emmanuel Petit og David Seaman deltog i hæderskampen, og efter Thierry Henrys udligning efter 55 minutter var det netop en af de tidligere Arsenal-løjtnanter, der afgjorde løjerne til 'The Gunners' fordel. Det var nemlig nigerianeren Nwankwo Kanu, der scorede sejrsmålet til 2-1 med få minutter igen.