Bundesliga

Brøndbys ungarer til eksamen mod AB 70

Brøndby-assistenten Peder Siggaard mener, det er vigtigt at se Peter Rajczi i kamp, derfor skal han testes ved Furesø Cup tirsdag aften, hvor hele Brøndby-staben vil være på plads.

Den 25-årige angriber Peter Rajczi har trænet med i Brøndby mandag og tirsdag, men endnu er det ikke besluttet, om han skal tilbydes kontrakt fortæller assistenttræner Peder Siggaard.

- Vi har set ham til træning i går og til træning i dag, og så venter vi lige med at sige, hvordan han har gjort det til efter kampen i aften. Han spiller med på U/20-holdet, der møder AB 70 i Furesø Cup i Værløse, siger Siggaard til forza.dk.

Til kampen i Værløse tager hele Brøndby-delegationen afsted. Både Rene Meulensteen, Peder Siggard og Anders Bjerregaard vil således være på plads.

Det er vel ikke den helt store modstander at teste ham imod?

- Nej, men der er forskel på at se ham til træning og i kamp. Der er nogen der reagerer anderledes, når de er i kamp, så derfor er det vigtigt at se ham dér, siger Siggaard.

Ungarerens aftale om at komme til prøvetræning i Brøndby var i øvrigt aftalt, inden man blev enig om et køb af haitianske Jean Philippe Peguero, men alligevel kigger Brøndby stadig efter nye spillere.

- Vi kigger hele tiden efter noget. Vi kigger også på vores egne og siger hov der er en der gør det godt.

Var det derfor Nicolaj Agger og David Williams trænede med i dag?

- Vi vil jo gerne have, at der er en udvikling fra U/20-holdet, så når vi synes, at nogle af dem har niveauet til at komme op og være med og blive udfordret lidt, og kan give os lidt et nyt pust, for det gør de jo, når de er med, så kommer de op og træner med og så lidt ned igen og arbejde videre, siger Siggaard.