Bundesliga

FCK kan stadig nå at hente ny angriber

FC København har helt indtil 24 timer før kampstart mod Ajax i næste uge til at hente en ny angriber. Og Løverne leder med lys og lygte.

Deadline for at registrere nye spillere til sin Champions League-trup til tredje kvalifikationsrunde, hvor FC København møder Ajax, udløb torsdag midnat.

Men til de mange FCK-fans, som måske sidder og græder over den manglende angriber som afløser for Àlvaro Santos, har vi en god nyhed: Det er ikke for sent endnu.

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen har nærlæst UEFA-reglerne, og det samme har forza.dk. Klubberne, som har været igennem anden kvalifikationsrunde og nu er klar til tredje, som FC København, har helt indtil 24 timer inden kampstart til at ændre på navnesammensætningen i truppen.

- Betingelsen er sådan set kun, at spilleren når at blive registreret hos det nationale forbund og få sit spillercertifikat først. Og den slags kan jo gå hurtigt, hvis man er hurtig på faxen, så det er ikke for sent for FCK, bekræfter Peter Ebbensen fra DBU overfor forza.dk.

Derfor leder FC København stadig med lys og lygte for at supplere sin trup med en angriber op til Ajax-kampene.

- Det er ikke fordi, vi føler os dårligt rustet til at møde Ajax. Med Alvaro Santos mistede vi 15 sæsonmål, men fik 15 sæsonmål ind med Fredrik Berglund, så det går lige op. Men vi har brug for en bred trup både til dansk og europæisk fodbold, siger Carsten V. Jensen til forza.dk.

- Men vi lader os altså ikke stresse af en deadline, når vi henter en ny spiller. Det skal være den rigtige mand med de rette kvaliteter, så vi også bliver glade for spilleren på længere sigt, siger Carsten V. Jensen og bekræfter, at der hele tiden dukker nye emner op i jagten.

Senest har brasilianske Almeidas navn været hottest, men han er kun én blandt mange emner.

- Problemet er, at mange ting skal passe sammen først. Spilleren skal være interesseret i at spille for os. Og hans klub skal være villig til at sælge til den rigtige pris, siger Carsten V. Jensen.