Bundesliga

Gravesen i nævekamp med Robinho

For anden gang på kort tid var Thomas Gravesen involveret i tumult til Real Madrids træning. Han udvekslede knytnæver med den brasilianske stjerne Robinho.

Thomas Gravesen går fra kontrovers til kontrovers i Real Madrids opstartsfase til La Liga. Senest måtte tililende holdkammerater skille kamphanerne ad, da Thomas Gravesen havnede i regulær nævekamp mod den lille brasilianer Robinho ved Real Madrids træningslejr i østrigske Irdning.

Optakten til infighten lignede til forveksling den forrige episode med Gravesen, da han forleden sparkede den unge Ruben De la Red ned til træning.

Denne gang tacklede han ifølge sportsavisen Marca Robinho unødvendigt hårdt, hvorefter han fremsatte provokerende bemærkninger til den liggende brasilianske landsholdsspiller. Det fik den lille Robinho, der nok hører til i fjervægtsklassen, til at gå amok og lange et knytnæveslg ud efter Gravesen.

Danskeren lod ikke svaret vente på sig og slog derpå selv tilbage med et knynæveslag mod Robinho.

Ifølge Marca var situationen spændt og ved at komme ud af kontrol, men en gruppe holdkammerater kom stormende til og fik dem skilt ad.
Træner Fabio Capello reagerede lige så hurtigt og smed begge spillere ud fra træningen.