Bundesliga

Holmstrøms position kan skaffe spillere til FCK

Niels-Christian Holmstrøm møder klubledere og agenter fra de største klubber i Europa i European Club Forum. Han tror, at det kan skaffe interessante spillere til FCK.

Selv om Niels-Christian Holmstrøm ikke længere er sportsdirektør for FC København, og for så vidt ikke har hverken magt eller indflydelse i klubben længere, så kan hans nye position som en af næstformændene i European Club Forum stadig komme FC København til gode.

Niels-Christian Holmstrøm er nemlig fortsat konsulent for FC København, og han har tænkt sig at udnytte kontakterne i forummet til FCK's fordel.

- Når vi mødes i forummet, har jeg jo en hel del at gøre med folk som Karl-Heinz Rummenigge, der er formand, og også FC Barcelonas Joan Laporta. Jeg møder også flere agenter, der har noget at gøre med Bayern München, Barcelona og andre af de store klubber. Vi snakker også sammen indbyrdes om fodbold, og mange gange dukker der interessante spillere op. Når man har de kontakter er det lettere at tiltrække de gode spillere, og det kan komme FC København til gode, siger Niels-Christian Holmstrøm til forza.dk.

I den forbindelse kommer det også FC København til gode, at de er med i Champions League. Noget, der i følge Holmstrøm har øget kendskabet til klubben gevaldigt. FC Københavns fans kan derfor måske indenfor en overskuelig fremtid glæde sig til at få nye, internationale navne at se løbe rundt på grønsværen i Parken.

- Det kunne meget vel være, selvom jeg desværre må sige, at Ronaldinho ikke er på vej til FCK lige nu, griner Holmstrøm.

European Club Forum er en sammenslutning er 102 europæiske fodboldklubber, som samlet prøver at fremføre sine synspunkter overfor UEFA.