Bundesliga

Jon Dahl har begravet stridsøksen

Den danske landsholdsangriber glæder sig til den nye sæson og er positiv efter Stuttgarts nye indkøb.

Jon Dahl Tomasson lagde ikke sjul på sin utilfredshed med Stuttgart-holdet i sidste sæson. Angriberne fik for lidt at arbejde med, og der var brug for nye midtbanefolk, vurderede danskeren.

Nu er træner Trapattoni fortid, og sommeren har budt på store udskiftninger i Stuttgart-truppen, hver 6 spillere er forsvundet, mens 11 nye er kommet til. Det får Jon Dahl Tomasson til at se positivt frem mod den kommende sæson.

- Jeg gider ikke sige mere om det, der er blevet sagt. Jeg er ved godt mod. Klubben har købt nogle nye spillere, og jeg synes, det er rigtig godt, at vi har fået fire nye midtbanespillere, siger Jon Dahl Tomasson til forza.dk.

I løbet af sommerferien har tyskerne sikret sig blandt andre de mexikanske VM-spillere Pavel Pardo og Ricardo Osorio, den svenske fløj Alexander Farnerud og den schweiziske angriber Marco Streller. Samtidig er blandt andre Jesper Grønkjær og Andreas Hinkel røget ud, og på grund af den megen udskiftning, er Jon Dahl spændt før lørdagens sæsonstart mod Nürnberg.

- Vi har haft en glimrende optakt, og jeg glæder mig til at komme igang efter fem uger forberedelser, men jeg er også spændt, for man ved aldrig helt, hvor man står, siger den danske angriber.

- Hele klubben er meget opsat på at gøre det bedre end i sidste sæson, og man fornemmer, at alle er spændte og ser frem til at komme igang igen, siger Jon Dahl Tomasson.

Sidste år endte Stuttgart på en skuffende 9. plads i Bundesligaen.