Bundesliga

Lindrup: Tålmodighed er vigtigt

Den erfarne venstrefløj, Thomas Lindrup, mener at han er god nok til at spille for FC Nordsjælland men forstår godt, at Morten Wieghorst venter med at sætte ham på banen.

Thomas Lindrup var i sin tid meget glad for skiftet fra AGF til FC Nordsjælland, da han øjnede en god mulighed for at få spilletid som det til sidste var helt slut med i Århus.
Foreløbigt er det dog kun blevet til 127 minutters spilletid i denne sæson hos FC Nordsjælland.

- Holdet bliver jo ved med at vinde kampene, og så er de svært at skifte ud. Det kan jeg sagtens forstå, at træneren ikke gør. Jeg må vente på min chance og så gribe den, når den kommer, siger Thomas Lindrup til forza.dk.

Venstrefløjen er blevet skiftet ind seks gange i sæsonen men har slet ikke været på banen i de sidste fem spillerunder.

- Jeg har været så længe i det her game, at jeg ved, at tålmodighed er en dyd. Jeg føler selv, at jeg er god nok, for ellers spillede jeg ikke mere. Jeg må bare vente, til det bliver min tur, siger Thomas Lindrup.

Han har siden skiftet fra AGF haft sit eget træningsprogram for igen at komme i rigtig god form, og den del af planen er ved at lykkes.

- Formen er ved at være god, men bliver holdet ved med at vinde, kan det godt være, at jeg først kan komme på holdet efter jul, siger Lindrup.