Liverpool og PSV afgjorde Gruppe C

Liverpool og PSV Eindhoven er videre fra Champions Leagues Gruppe C.

Begge klubber vandt tirsdag aften på hjemmebane og står med ti point for fire kampe, mens de øvrige hold i gruppen, Bordeaux og Galatasaray, har hver et enkelt. Liverpool havde hjemme på Anfield besøg af Bordeaux, og for første gang i 100 kampe valgte manager Rafael Benitez at stille med det samme hold to gange i træk. Det betalte sig også, for uden problemer fik Liverpool uden Daniel Agger sendt franskmændene hjem med en sæk på 0-3. To mål af Luis Garcia og et af anfører Steven Gerrard var, hvad det blev til. I gruppens anden kamp blev det til en sikker PSV-sejr over Galatasaray. Tyrkerne blev før pausen reduceret til ti mand, og i anden halvleg sendte hollænderne to mål i rusen uden at gæsterne kom med modsvar. I Gruppe B's sene kamp smed Bayern München for første gang i årets turnering point, da Sporting Lissabon klarede 0-0 på Allianz Arena. Roy Makaay brændte flere store chancer kampen igennem og han var dermed medansvarlig for nulløsningen, der gør Bayern matematisk ikke er videre. Tidligere på aftenen vandt Inter ude over Spartak Moskva, og dermed overtager de med seks point andenpladsen i gruppen.