Bundesliga

Meulensteen: Fasthold det positive

Brøndby-træner René Meulensteen anerkender klubbens krisemøde torsdag, men håber, at spillere og fans vil holde hovedet oppe.

- Ja, tingene går ikke helt som vi gerne have. Dét anerkender vi, og det arbejder i fællesskab hårdt på at ændre. Det har vi bekræftet hinanden i dag. Og det vil vi gøre med et positivt udgangspunkt, så et par kampes dårlige resultater ikke skaber en snebold-effekt hvor vores tanker hele tiden går på hvad der gik galt. Vi kender vores styrker, vi ved hvordan vi gerne vil spille, og det er oplægget til lørdagens kamp mod Horsens, siger cheftræneren til Brøndbys hjemmeside.

Han håber samtidig, at fansene opbakning vil fortsætte som hidtil.

- Jeg kan godt forstå at livet er hårdt for vores fans i øjeblikket. De har ret til at være skuffede, men det også vigtigt at de ikke bliver fanget i en negativ spiral. Deres styrke er den opbakning de kamp efter kamp leverer til spillerne, og i en tid hvor spillet ikke kører, er denne opbakning endnu mere afgørende for spillerne, så derfor kan jeg kun opfordre dem til at holde fast, afsluttede Meulensteen.