Milan afgjorde med ti mand

Milan fik sæsonens anden sejr, da de besejrede Anderlecht. Og det selvom de kun var ti mand, da scoringen faldt i Bruxelles.

Kort ud i anden halvleg modtog forsvareren Daniele Bonera nemlig sin anden advarsel, men 10 mod 11 var ingen hæmsko for Milan. Takket være en scoring fra Kaka på oplæg af midtbanemakker Seedorf efter 59 minutter vandt italienerne således 1-0 og har syv point i toppen af puljen. I den anden kamp i den ellers åbne Gruppe H vandt Lille hjemme 3-1 over AEK Athen. Alle fire mål faldt i anden halvleg. I Gruppe G tabte Arsenal tidligere på aftenen overraskende til CSKA Moskva. I den eneste sene kamp lukkede og slukkede FC Porto formentlig for Hamburger SV's drømme om videre deltagelse, da de hjemme bankede tyskerne 4-1 og skød lidt spænding ind i gruppen, hvor de nu kun er to point efter Arsenals andenplads.