Bundesliga

Per Nielsen: Aviserne har haft travlt

Brøndbyanfører Per Nielsen er træt af mediernes fokusering på den mindre gode stime af kampe men holder fast i, at Brøndby kan spille lige op med FCK med en skadesfri trup.

Det har været hårdt at være Brøndbyspiller i de seneste uger, hvor resultaterne ikke har været som de plejer. Fem kampe uden sejr slider på både fans og spillerne, men anfører Per Nielsen mener, at medierne allerede tidligt havde afskrevet Brøndby.

- Aviserne havde allerede, da vi mødte FCK, travlt med at skrive, at vi var langt bagefter dem. Men det var vi altså ikke, da kampen blev spillet. Så længe vi var 11 mand, var vi godt med og måske også en tand bedre. På det tidspunkt manglede vi også flere spillere på grund af skader, så jeg er sikker på, at hvis alle bliver klar, så ser det meget fornuftigt ud for Brøndby, siger Per Nielsen til Forza.

Anføreren erkender, at spillet og resultaterne ikke har været tilfredsstillende i de seneste runder, og han er også venligt stemt over for forstærkninger til Brøndby i vinterpausen.

- Jeg mener altid, at der skal forstærkes, og det ved jeg også, at der bliver kigget efter hos Brøndby, siger Per Nielsen, der dog håber at mange af spillerne fra den lange skadesliste vil blive klar og kan være med til at løfte spillet og styrke bredden på Brøndbys hold.