Bundesliga

Pimpong klar til at være angriber

Hvis det ikke lykkes FC København at skaffe en erstatning for Álvaro Santos inden deadline for at registrere spillere til Champions League, er Razak Pimpong klar til at spille angriber.

Han spiller rollen som angriber på det ghanesiske landshold - godt nok som udskifter - men hvis der skulle blive brug for det i FC København, er Razak Pimpong klar til at spille angriber i løvernes angreb også.

- Jeg har ikke en foretrukket plads af wing eller angriber. Begge positioner ligger godt til mig, og jeg er klar til at spille som angriber også, siger Razak Pimpong til forza.dk.

Både i hans tidligere klub FC Midtjylland og nu i FCK har trænerne haft mere fidus til Pimpongs evner som fløjspiller end som spydspids, men på landsholdet er det lige omvendt.

Pimpongs alsidighed kan blive nødvendig for FC København efter salget af Alvaro Santos. Endnu er en erstatning ikke på plads, og det skal han være senest på torsdag for at være spilleberettiget i Champions League, hvor FCK må formodes at kvalificere sig til næste runde, hvor Ajax venter.