Bundesliga

Rytter: Lige nu er jeg nummer to

Thomas Rytter er ved at være klar igen efter sin skade, men erkender at Henrik Kildentoft har overhalet ham i mellemtiden.

En blødning i maveregionen og vedvarende lyskeproblemer har holdt Brøndsbys normale højreback Thomas Rytter ude siden sæsonafslutningen, og han har slet ikke kunnet træne med i optaktsfasen til den nyligt påbegyndte.

I mellemtiden er Henrik Kildentoft, et af klubbens egne talenter, trådt ind på pladsen og har efter de flestes mening gjort det godt.

- Både Henrik Kildentoft og Martin Spelmann, som har spillet min plads er to unge gutter, som har gjort det godt. Det er nok især Henrik Kildentoft, der er min konkurrent til pladsen, og når man har været længe ude skadet som mig, ryger man jo ned som nummer to i køen, siger Thomas Rytter til forza.dk.

Det tager den erfarne back dog stille og roligt.

- Hvis en skadet spiller bare kunne gå direkte ind på sin plads, når han var klar igen, ville det jo være tegn på, at der ikke var konkurrence om pladserne. Og der skal være konkurrence i en klub som Brøndby, så det er kun naturligt, at Kildentoft spiller nu. Men jeg må jo bare, at det er mig der skal spille, når jeg er helt klar.

I går spillede Thomas Rytter en halveg for Brøndby i mindekampen for afdøde Rasmus Green, og den troede han egentlig, han var kommet fint igennem, men bagefter fik han igen smerter i maven og i lysken, så det er fortsat usikkert, hvornår Rytter er klar til at generobre sin plads.