Bundesliga

Tidligere Brøndbyspillere er rystede

Peter Degn og Dennis Flinta fra Silkeborg IF kunne ikke gendkende deres gamle klub.

Mens de glædede sig over et uventet point på Brøndby Stadion, kunne både Peter Degn og Dennis Flinta som tidligere Brøndbyspillere ikke lade være med at undre sig.

- Det et noget af det værste spil, jeg har set et Brøndby-hold levere. Jeg kan ikke genkende holdet fra dengang, jeg selv spillede i klubben, siger Peter Degn til BT.

Holdkammerat Dennis Flinta var lige så rystet.

- Det er ikke det Brøndby, jeg kender. Jeg ved ikke, hvad de laver ude på træningsbanen, men det er tydeligvis ikke det rigtige, siger den unge Silkeborg-angriber.

Selv om det i øjeblikket ser rigtigt skidt ud for Brøndby og humøret virker meget tungt, er Peter Degn ikke i tvil om, at Brøndby nok skal rejse sig.
- De hang godt nok med hovederne, men det kender man jo godt selv, når man er inde i en dårlig periode. Men Brøndby skal nok komme tilbage. Det gør de jo altid, siger Peter Degn.

At Brøndby er til at tale med i øjeblikket, blev også understreget af, at et bundhold, der får uafgjort på Brøndby Stadion, normalt har svært ved ikke at have armene i vejret. Og det havde Silkeborg-spillerne ikke. Tværtimod.