EM

Capello dropper Ferdinand som anfører

Det engelske landsholds træner Fabio Capello har droppet Rio Ferdinand som anfører - helt uden tale med ham. John Terry bliver kaptajn igen.

Rio Ferdinand er ikke længere anfører for det engelske landshold. United-forsvareren er blevet vraget helt uden forklaring fra træner Fabio Capello.

Den nye anfører blive derved anfører, men det er ikke en helt uvant tjans for Chelsea-spilleren. Har har således haft kaptajn før, inden han blevet afsløret i at have en affære med Wayne Bridges ekskæreste.

- Jeg har besluttet at gøre John Terry til ny permanent anfører. Et års straf er nok. Han var mit førstevalg som anfører, da jeg tidligere overtog jobbet. Han optræder altid som den naturlige lederskikkelse på banen, med anførerbind eller ej, udtaler Capello til AP.

Underligt nok har Capello ikke underrettet Ferdinand. Manageren havde endda en glimrende mulighed, da han sad blot få meter fra forsvaren, da United i går slog Bolton.

- Jeg forsøgte at mødes med ham. Han var klar til at tale med mig, men foretrak ikke at gøre det. Jeg ved ikke... Jeg vil forsøge at mødes med ham i fremtiden for at tale med ham personligt og privat, men ikke over telefonen, for det synes jeg ikke er så godt, siger Capello.