EM

Norge har fundet sin "svage" keeper

Målmandsposten er Norges svage punkt, mener den tidligere AaB-spiller Jacob "Taz" Sørensen, der i dag spiller i Tippeliga-klubben Haugesund.

TIPSBLADET.DK I OSLO

Norge er uden det normale førstevalg på målmandsposten, Jon Knudsen, når Danmark lørdag gæster Ullevaal. Knudsen brækkede en finger for to uger siden, og han må derfor se naboopgøret fra tv-skærmen.

Med Knudsen ude, skal en ny mand naturligvis ind mellem stængerne i Norges mål. Landstræner Egil "Drillo" Olsen har haft valget mellem Espen Bugge Petersen fra Molde og Vikings Rune Jarstein, men ny tyder det på, at han har valgt sidstnævnte.

26-årige Rune Jarstein står sandsynligvis sin 10. landskamp mod Danmark, og det kan vise sig som en fordel for Danmark, at nordmændene er uden deres sædvanlige førstevalg i målet. Det mener den danske Tippeliga-spiller Jacob "Taz" Sørensen.

- Jeg spillede på hold med Rune Jarstein i Odd Grenland, og her var han helt fantastisk. Men efter han kom til først Rosenborg og siden Viking, er han gået lidt i stå. Han er lidt ustabil, og det samme er Espen Bugge Petersen.  Så for mig er målmandsposten Norges store svaghed, siger den tidligere AaB-spiller til tipsbladet.dk.

Rune Jarstein er i øvrigt berygtet i Norge for at være en spiller med et til tider lidt voldsomt temperament. Målmanden har tidligere i karrieren kastet en bold i ryggen af en modstander og givet publikum en strittende langefinger.