EM

Riise: Poulsen et svagt led

Den norske venstre back sår tvivl om den danske anførers form før lørdagens vigtige opgør.

John Arne Riise har selv tidligere spillet for engelske Liverpool ligesom Christian Poulsen gør i øjeblikket, men et pænt CV hjælper ikke i en kamp som den lørdag aften. Christian Poulsen spiller for lidt hos Liverpool og er et svagt punkt hos Danmark.

- Det er aldrig ideelt at have en spiller på et landshold, der ikke spiller meget - uanset om han er anfører eller ej. Jeg har forstået, at han ikke spiller særlig meget, men i en kamp som i morgen skal han nok have masser af energi, siger den norske Roma-back til Ekstra Bladet.

- Jeg har set ham i et par kampe for Liverpool. Det virker meget nyt for ham. Han har jo været længe i Italien og det tager tid at blive vant til nye ting. Han konkurrerer med meget dygtige spillere, så jeg tror, at han får svært ved at få meget spilletid i fremtiden.

Udover at lægge lidt ekstra pres på Danmarks anfører gjorde John Arne Riise det, i interviewet, også klart, at Norge har brugt meget tid op til kampen på at se Danmark spille og han er ikke kun imponeret.

- Vi har set Danmark hver dag i denne uge. De er et hold, der spænder fra det helt syge til det middelmådige. De er meget boldbesiddende og gode fremad. Desuden har de kun én ’bagrumsspiller’, nemlig Dennis Rommedahl, slutter nordmanden.