EM

Zanka: Som en Champions League-kamp

Mathias 'Zanka' Jørgensen er ikke nervøs over udsigten til at spille for et pakket Ullevaal, hvis pladsen i det centrale forsvar bliver hans.

Simon Kjærs skade åbner op for. at Mathias 'Zanka' Jørgensen skal danne par med Daniel Agger i det centrale forsvar i landskampen.

Kampen mod Norge kan blive den første betydende landskamp for den 20-årige forsvarer, der er noteret for tre landskampe.
Men han er ikke nervøs for udsigten til at spille.

- Jeg tror ikke det bliver meget anderledes end at spille en betydende Champions League-kampe, siger Mathias 'Zanka' Jørgensen.

- Det kan godt være, at det er i en anden trøje og sammen med andre spillere, men proceduren er den samme. Du vænner dig hurtigt til det skifte som fodboldspiller, så jeg er klar, hvis der bliver brug for mig, lyder det fra den 20-årige forsvarsspiller.

Landstræner Morten Olsen brugte ham senest i venskabskampen mod England i februar men vil ikke afsløre, om FCK'eren står forrest i køen.

- Det er en måned siden, og vi har andre spillere, der kan gå ind og dække den position, så nu får vi at se, siger Morten Olsen inden landsholdets sidste træning, der er lukket for offentligheden.