• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Problemer med skattefar: Nu fløjter han FCM-kamp

Foto: Getty Images

FC Midtjylland får torsdag besøg af Feyenoord i Europa League, og dommeren i opgøret har tidligere haft problemer med at betale skat af indkomst fra UEFA.

Af Kenneth Jensen

Man skal betale skat af sin indkomst, men sidste år kom det frem, at svenske Mohammed Al-Hakim - i øvrigt sammen med to andre svenske dommere - ikke havde betalt af indkomst fra UEFA.

Det var Fotbollskanalen, der sidste år fortalte, at tre dommere i alt var blevet bedt om at betale omkring 900.000 kroner i alt tilbage til skattefar, fordi de ikke havde oplyst om indkomst fra UEFA. For Al-Hakim drejede det sig om godt 350.000 kroner mellem 2015 og 2019. 

Sagen blev aldrig meldt til politiet med taget mellem skattevæsenet og dommeren. 

Den samme dommer er torsdag i spidsen, når FC Midtjylland får besøg af hollandske Feyenoord.

At han har haft en sag hos skattevæsenet, er naturligvis ikke ensbetydende med, at han ikke kan fløjte en fodboldkamp, og Al-Hakim er også en af de bedste dommere i Sverige.

Han kan glæde sig over, at UEFA har holdt fast i ham trods problemerne med skattebetalingerne, og nu rejser han altså til Danmark.

FCM er aktuelt nummer to i gruppespillet og kan med en sejr over Feyenoord gå op som nummer et. Efter to runder står alle fire klubber noteret for tre point. FCM har slået Lazio hjemme 5-1 og tabt ude til Sturm Graz.