Generelle

Agent: Zidans far er fejlciteret

Historien om, at storklubber som Arsenal, Manchester United og FC Barcelona er ude efter den tidligere FC Midtjylland-stjerne Mohamed Zidan, holder næppe vand.

Torsdag kunne den egyptiske tv-station Dream TV afsløre, at Mohamed Zidan er jagtet af de tre europæiske storklubber Arsenal, Manchester United og FC Barcelona. Tv-stationen havde talt med den tidligere FC Midtjylland-stjernes far, som kunne fortælle, at alle storklubberne har været i kontakt med Zidans agent om et skifte.

En historie, som Mohamed Zidans agent slet ikke kan genkende

- Jeg har ikke talt med Mohamed Zidans far - og slet ikke om Mohameds fremtid. Mohamed er glad i Borussia Dortmund, og her bliver han, siger Zidans agent, Ivan Marko Benes, til tipsbladet.dk.

- Jeg har talt med Mohamed, og han mener hans far er blevet fejlciteret. I stedet har faderen sagt, at han håber, klubber som Arsenal, Manchester United og FC Barcelona vil have hans søn.

Læs også: Zidan i kæmpeklubbers søgelys

I følge faderen til den egyptiske nykårede vinder af African Cup of Nations indeholder Zidans kontrakt med Dortmund en klausul, der gør, at han kan skifte til sommer. En klausul, som agenten ikke ønsker at kommentere rigtigheden af.

Mohamed Zidan har kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2012.