Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Buffon droppede Guardiola-snak efter Juve-opkald

Både Manchester City og Manchester United måtte erkende, at Gianluigi Buffon hellere ville tilbage til Juventus denne sommer.

Gianluigi Buffon havde muligheden for at prøve kræfter med engelsk fodbold i næste sæson, men den italienske foretrak en retur til Juventus.

Den engelske avis Daily Mail skriver således, at både Manchester United og Manchester City forsøgte at hente Buffon. 

Kunne have fordoblet sin løn
Men den rutinerede målmand afviste altså begge Manchester-klubber, da det kom frem, at han forlod Paris Saint-Germain.

Og det var altså ikke af af økonomiske årsager, at Buffon fravalgte de engelske klubber. Italieneren kunne således have tjent det dobbelte end de 11 millioner, han står til at tjene i Juventus i næste sæson.

Buffon kunne have set frem til en reserverolle i både Manchester United og Manchester City, men veteranen var angiveligt tiltrukket af muligheden for at spille i  England. 

Kunne ikke sige nej
Men da muligheden bød sig for at vende tilbage til Juventus var det altså for god en mulighed at sige nej til for Buffon, der tidligere har tilbragt 17 år i klubben.

Buffon skulle således have holdt samtaler med Guardiola, men så ringede Juventus-præsident Andrea Agnelli, og det opkald ændrede alle Buffons tidligere planer. 

Buffon har som en del af sin aftale med Juventus fået lovning på at spille mindst ti ligakampe, hvilket vil betyde, at han overtager Paolo Maldinis rekord for flest spillede Serie A-kampe. Wojciech Szczesny forbliver dog førstevalg i Juventus i næste sæson.