Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Real Madrid-nyindkøb befinder sig i mareridtssituation

Luka Jovic ligner mere og mere et fejlkøb i Real Madrid, efter at serberen ti kampe inde i sæsonen stadig ikke har formået at ramme netmaskerne.

For ikke så lang tid siden spillede det hele for Luka Jovic, der efter at have bombet løs for Eintracht Frankfurt sikrede sig et drømmeskifte til Real Madrid.

Få måneder inde i sæsonen har situationen dog udviklet sig til et regulært mareridt.

En sløj start
Sådan lyder beskrivelsen fra den spanske avis Sport, der peger på, at Jovic har fået en sløj start i Real Madrid, og nu desuden er røget ud i kulden på det serbiske landshold efter en kontrovers.

Real Madrid har spillet 10 kampe i denne sæson, men Luka Jovic, der kostede knap en halv milliard kroner, har stadig ikke fundet vej til nettet. Jovic havde således næppe forestillet sig, at han 57 dage inde i sæsonen stadig skulle have sin første scoring til gode.

Zinedine Zidane har hidtil ikke haft den store fidus til Jovic. Kun i kampene mod Villareal og Osasuna har serberen fået mere end en halv time på banen. I de to seneste kampe, mod Granada og Club Brugge, kom Jovic slet ikke i aktion.

Ifølge Sport betyder Jovics måltørke, at han er Real Madrids mest uskarpe angriber siden år 2000.

Den trælse situatione for Jovic er kun blevet endnu mere træls af, at Serbiens landstræner angiveligt har valgt at straffe ham, fordi han meldte sig syg til en landskamp, for derefter at optræde for Real Madrid fire dage senere. Det kostede udtagelsen til Serbiens landskampe i oktober.