Barça-fans jubler over mislykket transfer
Foto: Getty Images
Generelle

Barça-fans jubler over mislykket transfer

Meget tyder på, at Barcelona ikke når at hente en midlertidig erstatning for den skadede Luis Suárez. Alligevel er klubbens fans dog glade for, at købet af Rodrigo endte med at gå i vasken.

Valencia-angriberen Rodrigo så tidligere på ugen ud til at være ganske tæt på et skifte til Barcelona, men forhandlingerne mellem de to klubber brød tirsdag sammen, og transferen bliver derfor næppe realiseret.

Og det er nok også for det bedste. Således har den spanske avis SPORT foretaget en afstemning blandt Barcelona-fans, som blev spurgt: 'Synes du, at det er en god nyhed, at Rodrigo ikke skrev under for Barcelona?'

17.329 fans deltog i afstemningen, hvor hele 96 procent af fansene svarede 'ja.'

Tiden rinder ud
Det ser dermed ikke ligefrem ud til, at Rodrigo ville have haft den store opbakning fra fansene, hvis han var skiftet til Barcelona.

Katalanerne har i dette transfervindue været kædet sammen med en lang række angribere, fordi Luis Suárez tidligere på måneden pådrog sig en alvorlig skade. Det store spørgsmål er nu, om tiden ender med at løbe ud for Barcelona. Vinterens transfervindue lukker således fredag aften.

SPORT bragte tidligere på ugen en liste over seks angribere, som Barcelona ikke bør have store vanskeligheder med at hente ind på en midlertidig aftale.