Video : Tipsbladet
Generelle

Bayern-boss vil spille sæsonen færdig i efteråret

Bundesliga-sæsonen skal færdigspilles, mener Bayern München, der er klar til at udskyde starten på næste sæson.

Som det også er tilfældet i de øvrige topligaer i Europa, er den tyske Bundesliga aktuelt lagt på is som følge af den igangværende coronavirus-pandemi.

Det er endnu uvist, hvornår ligaerne kan genoptages, og i hele Europa diskuteres det, om ligaerne skal færdigspilles forsinket, eller om resten af sæsonen skal sløjfes. I Tyskland har Bayern Münchens direktør Karl-Heinz Rummenigge imidlertid en klar præference.

Sæsonen skal færdigspilles, selvom den skal spilles i efteråret og kan udskyde starten på næste sæson. Det fastslår han ifølge Bild.

- Hvis det fra en sundhedsmæssig og politisk vurdering ikke kan være anderledes, skal dette scenarie (at spille den indeværende sæson færdig i efteråret, red.) om nødvendigt overvejes. Selvom det ville betyde, at den nye sæson først kan begynde til vinter, siger Karl-Heinz Rummenigge og fortsætter:

- Vi bør bestemt spille denne sæson færdig af hensyn til sportslig retfærdighed, men selvfølgelig også for at mindske de økonomiske skader så meget som muligt.

En beslutning forventes at komme tirsdag. Den tyske ligaforening, DFL, holder således et møde i Frankfurt, hvor situationen skal diskuteres.

Bayern München er i øjeblikket på førstepladsen i Bundesligaen efter 25 runder, og de har fire point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen.