Generelle

Bendtner: Vi bliver mestre

Nicklas Bendtner i rasende godt humør efter scoring og sejr i Arsenal, nu tror han på mesterskabet.

Man skulle tro , at Fødevarestyrelsen havde plantet én stor smiley lige midt i Nicklas Bendtners ansigt. For sådan så han ud efter gårsdagens Arsenal-kamp. Nicklas Bendtner scorede her The Gunners første mål, som holdet førte med lige indtil det 90. minut, hvor Fabregas gjorde det til 2-0.

- Det var en vigtig sejr. Vi skal vinde resten af vores kampe, så vi kan opnå det, vi spiller for, sagde Nicklas Bendtner efter kampen til Skysports.com

Der er tidligere på sæsonen været udmeldinger i Arsenal-ledelsen, om at man ønsker sølvtøj i denne sæson. Det krav kan det unge Arsenal-mandskab godt indfri, hvis man spørger Bendtner.

- Fra starten af sæsonen havde jeg fid us til os, og det har ikke ændret sig. Vi er stadig stærke og må gøre alt for at vinde de sidste kampe, sagde den høje danske angriber.

Arsenal har haft en noget svingende sæson. Man startede ujævnt, men sluttede 2009 godt af. Da var Arsenal godt med i topstriden, men i det nye år har nederlag til de to andre tophold, Mancheste som United og Chelsea, kostet troen på Arsenal som udfordrer.

Bendtner har været plaget af skader siden slutningen af sidste sæson, og hans mål er en vigtig kilde til sejren i går og Arsenals tilbagetog til en mesterskabsstrid. Lige nu er Arsenal to point efter de forsvarende mestre, Manchester United på andenpladsen. Og seks point efter Chelsea.

- Når man har været væk så længe, så er det rart at komme på måltavlen igen hurtigt, sagde en lettet Bendtner efter kampen.

Det er længe siden, Arsenal sidst har løftet det hjemlige trofæ. For næsten seks år siden i sæsonen 2003/2004 gik Arsenal ubesejret gennem Premier League, hvilket ikke er præsteret før eller siden.