Generelle

Bjørn til odds 140

Ikke siden 1978 har en golf-spiller vendt deroute til succes efter en første runde på 78 slag, og Thomas Bjørn skrev således historie, da han præsterede netop dette kunststykke i sidste weekends Irish Open.

Og for de gamblere der havde "læst" Bjørnens imponerende come back var der gode odds at hente på Betfairs livespil. Inden turneringen gik igang stod danskeren til odds 36 som vinder af turneringen, men efter den miserable første runde, kunne han spilles til odds 140.

Med tre spillere stående på 18. tee alle fire under par, så det ud som om, at vinderen af dette års Nissan Irish Open skulle findes efter omspil, og Paul Casey var på dette tidspunkt favorit som turneringsvinder på Betfairs live-spil, da Caseys bold lå på greenen efter bare to slag. Han kunne da spilles til odds 1.51. men så brølede "Bjørnen" igennem med et birdie put på tre meter, der lod Darren Clark og Paul Casey traske slukørede i klubhuset, mens den normalt kontrollerede Thomas Bjørn lignede en mand, der var parat til mere end ét glas guiness.