Generelle

Brøndby-spiller håber på åbne vinduer

Stefan Gislason skuffet over fortsat at være på vestegnen, men ser stadig chancer for et klubskifte.

Tidligere Brøndby-anfører Stefan Gislason håber stadig at det vil lykkes at slippe væk fra vestegnen, selv om det ikke lykkedes inden det europæiske transfervindue lukkede.

- Der var forskellige muligheder, men desværre blev det ikke til noget, men der er jo fortsat vinduer åbne, så vi må ske hvad der sker, siger Stefan Gislason til tipsbladet.dk.

Der er endnu en chance for, at den snart 30-årige islænding kan komme til Norge, hvor han har spillet før, eller Sverige, der har transfervinduet længere åbent, da man spiller kalenderturnering.

Stefan Gislason blev i sommer frataget anførerbindet, der blev overdraget til Max von Schlebrügge. I efteråret er Gislason noteret for 12 kampe i SAS Ligaen, halvdelen af dem som indskifter.

I alt har han spillet 70 ligakampe for Brøndby, siden han blev hentet af Tom Køhlert i sommeren 2007. Han er vurderet til ikke at være stærk nok til at passe rollen som central, defensiv midtbane, men Brøndby har trods velmente råd fra eksperter ikke hentet nye til den plads på januarmarkedet.