Generelle

Chelsea-boss beder spillere beskytte klubbens omdømme

Spillerne i Chelsea skal lære at begå sig i og uden for banen.

Chelsea-manager har advaret sine spillere om deres fremtidige gøren og laden i et forsøg på at at redde klubbens omdømme.

Et krisemøde blev arrangeret mellem spillere og trænere efter de engelske avisers afsløringer omkring John Terrys og Ashleys Coles privatliv.

Det blev her afsløret, at Terry førte utroskab med tidligere holdkammerat Wayne Bridges hustru, Ashley Cole blev for nylig ligeledes afsløret i at have hænderne for langt fremme.

Ancelotti er nu blevet bange for, at disse sager og negativ presse kan distrahere hans spillere i at hente den engelske mesterskabstitet for næsen af Manchester United.

- Vi havde et møde denne uge med spillerne. Det var et godt møde, fortalte Ancelotti ved fredagens pressemøde. Jeg sagde til spillerne, at jeg ikke er interesseret i deres privatliv, så længe det ikke har indflydelse på deres professionelle liv.

Derfor har man i London-klubben udarbejdet en skabelon for, hvordan man opfører sig, når man repræsenterer klubben.

- Vi har fortalt spillerne om den opførsel, som er nødvendig for at være i den her klub. Nu ved de bedre, hvad de skal gøre og hvilken opførsel det forventes af dem, så længe de spiller i Chelsea-trøjen.

Chelsea røg også i det dårlige søgelys flere gange under Mourinho, og man er træt af den negative omtale og dens konsekvenser for klubben.

- Vi bliver nødt til at beskytte klubbens omdømme. Det er en af de vigtigste ting, så nu tror jeg alle ansatte ved, hvad de skal gøre.