Chok-nederlag til Barca

FC Barcelona var gigantiske storfavoritter i hjemmekampen i Champions League mod Rubin Kazan. Russerne vandt dog sensationelt 2-1 på Camp Nou.

Allerede i kampens andet minut kom gæsterne foran, da Aleskandr Ryazantsev flot hamrede bolden i kassen fra mere end 30 meter. Udligningen faldt kort efter pausen, da Zlatan Ibrahimovic vanen tro fandt vej til netmaskerne. Catalanerne pressede på for et sejrsmål, men i stedet slog Kazan kontra, og tyrkeren Gökdeniz Karadeniz kunne blive matchvinder.

I gruppe F's anden kamp var der også en østeroropæisk overraskelse, da Dynamo Kiev fik 2-2 med hjem fra Milano og besøget hos Jose Mourinhos Inter. Gruppen er nu uhyre tæt, da Barcelona, Kiev og Kazan alle hare fire point, mens Inter har et enkelt point færre.