Generelle

Coe droppet for Dortmund-sensation

SønderjyskE-keeperen Nathan Coe har været med på det australske landshold de sidste par gange, men denne gang er han blevet droppet til fordel for Mitchell Langerak, der for nylig fik debut i Bundesligaen.

SønderjyskE's målmand Nathan Coe blev for første gang i karrieren udtaget til en landsholdssamling tilbage i 2007, da han var 23 år. Men først i år kom landsholdsdebuten.

For efter at have været udtaget til en træningkamp mod Egypten i november uden at få spilletid, kom debuten i en testkamp mod De Forenede Arabiske Emirater op til turneringen Asian Cup, hvor Coe også var med. Her måtte SønderjyskE-målmanden se sig selv være reserve for de mere rutinerede Mark Schwarzer og Brad Jones.

Nu står den så igen på landsholdsfodbold for det australske landshold, men 26-årige Nathan Coe er denne gang blevet vejet og fundet for let. Landstræner Holger Osieck har valgt at udtage 21-årige Mitchell Langerak fra Dortmund som supplement til Schwarzer, når Australien den 29. marts møder Tyskland i i Borussia Park.

Mitchell Langerak debuterede for nylig for sin klub Borussia Dortmund i 3-1 sejren over Bayern München. I den kamp var det normale førstevalg Roman Widenfeller skadet. Langerak imponerede med et par fine redninger, men Weidenfeller stod igen mellem stængerne, da Dortmund ugen efter mødte FC Köln. Langerak skiftede fra Melbourne Victory i sommer.