Generelle

Den fynske vej er åben for Brink

Bliver Kim Brink ny direktør i FC Fyn? Det ligger lige til højrebenet, for jobbet er ledigt, og klubben har en ny strategi på vej.

Kim Brink har været uden arbejde, siden han i spetember sidste år blev fyret i OB. Men nu kan den tidligere direktørs dage på de fynske jobcentre være et overstået kapitel. SportFyn erfarer således, at Kim Brink kan blive den næste direktør i 1. divisionsklubben FC Fyn, og den historie bliver ikke mødt med benægtelse.

- Jeg har ingen kommentarer omkring Kim Brink, men det er ingen hemmelighed, at vi har stået uden direktør siden december måned, siger FC Fyns bestyrelsesformand, Klavs Larsen, kryptisk til tipsbladet.dk.

Larsen understreger dog, at han var overrasket over at se linket mellem Kim Brink og FC Fyn i morgenens avis, men han lægger ikke skjul på, at der sker ændringer omkring strategien i FC Fyn.

- Vi har i noget tid arbejdet med nogle nye strategiplaner, og dem melder vi noget ud om indenfor kort tid. Det gælder også ændringer i vores organisation, bedyrer Klavs Larsen, der dog ikke vil garantere, at det dækker over en ny mand i klubbens direktørstol.

FC Fyn indtager i øjeblikket en plads under nedrykningsstregen i 1. division. Den fynske fusionsklub har dog kun to point op til redning, inden foråret sparkes igang.