• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

- Det devaluerer Ballon d'Or, hvis Messi vinder

Foto: Getty Images

Det vil ikke være i orden, hvis Lionel Messi i aften vinder Ballon d'Or. Sådan lyder det nu fra Jean-Pierre Papin, der selv vandt prisen i 1991.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er få timer til, at årets vinder af Ballon d'Or bliver afsløret, og forud for ceremonien i Paris er Lionel Messi blevet spået gode chancer for at vinde prisen for syvende gang. 

Ifølge Jean-Pierre-Papin, der selv vandt prisen i 1991, vil det dog være til grin, hvis Lionel Messi bliver kåret som verdens bedste spiller i 2021. 

- Han har ikke spillet i fem måneder! Jeg har set, at han er en kandidat, men jeg forstår det ikke. Det samme kan siges om Cristiano Ronaldo. Hvad har Messi opnået i Paris, efter at han vandt Copa America? Han har scoret ét mål i ligaen og tre mål i Champions League, lyder det således, ifølge Onze Mondial, fra Jean-Pierre Papin.

- Jeg har selvfølgelig intet imod Messi. Han er en af de bedste spillere i historien. Men i år har han ikke fortjent det.

Har andre favoritter
Ifølge Jean-Pierre Papin bør Ballon d'Or-prisen gå til enten Robert Lewandowski, Kylian Mbappé, Karim Benzema eller Jorginho.

- Det vil devaluere Ballon d'Or-prisen, hvis Messi vinder prisen i 2021. For det vil betyde, at vi ikke længere giver spillere muligheden for at sikre sig prisen gennem deres præstationer på banen, lyder det således fra Papin.

- Når man ved, hvor svært det er at præstere over en hel sæson, så ville det ikke være normalt. Hvis vi giver den til Messi, så kan enhver knægt i verden drømme om at vinde. Det vil måske være mindre glamourøst, men i mine øjne bør podiet bestå af nogle af de spillere,  jeg nævnte [Lewandowski, Mbappé, Benzema, Jorginho, red.].

Zinédine Zidane håber heller ikke, at Lionel Messi ender som vinder i aften. Klik HER for at læse, hvem Zidane har som favorit. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020