Efter nyindkøb: Bayern-stjerne raser over klubben
Foto: Getty Images
Generelle

Efter nyindkøb: Bayern-stjerne raser over klubben

Bayern München hentede i weekenden en ny konkurrent til Manuel Neuer, og klublegenden er irriteret over, at hans udmelding om spilletid ikke er blevet holdt fortrolig.

Bayern München bekræftede i weekenden, at man til sommer henter Schalke 04-målmanden Alexander Nübel.

Klubbens nuværende førstemålmand, Manuel Neuer, fylder 34 år til marts, og dermed er der selvsagt spekulationer om, hvorvidt Neuer snart skal forvente større konkurrence om startpladsen.

Irriteret over læk af information
Købet af Nübel får selvsagt betydning for Bayern Münchens nuværende andenmålmand, Sven Ulreich. Men også for Neuer får transferen betydning.

De første samtaler mellem Bayern München og Alexander Nübel fandt sted før jul. Bayern München-bosserne tog også fat i Manuel Neuer, for at høre, hvorvidt anføreren ville være indstillet på at tage nogle kampe på bænken i ny og næ, så Nübel kunne få chancen. 

Svaret fra Neuer var ganske klart, idet klublegenden slog fast, at det ikke kunne komme på tale. Det skriver Kicker.

Det forlyder dog, at Manuel Neuer er meget irriteret på Bayern München over, at hans kontante udmelding ikke blev holdt fortrolig. Klublegenden har desuden slået fast, at han først vil tage en beslutning om sin fremtid, når Bayern München har bestemt sig for, hvem man vil ansætte som klubbens nye cheftræner.