Video : Tipsbladet
Generelle

Ekspert: Aflyst Premier League-brag indikerer afslutningen på sæsonen

Ifølge den engelske landsholdslegende Gary Lineker er der nu meget, der tyder på, at hele fodboldsæsonen bliver afblæst inden længe.

Onsdagens Premier League-brag mellem Manchester City og Arsenal er som bekendt blevet afblæst, efter at London-klubben har været nødt til at sende flere stjerner i coronavirus-isolation.

Og ifølge den tidligere Barcelona- og Tottenham-bomber Gary Lineker er aflysningen en indikation på, at fodboldsæsonen muligvis snart bliver afblæst helt. På vej til aftenens Champions League-brag mellem Liverpool og Atlético Madrid har Lineker således luftet sine tanker på Twitter.

- Manchester City-Arsenal aflyst. På vej til Liverpool, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at det her er begyndelsen på afslutningen af fodboldsæsonen. Til trods for Bill Shanklys ord, så er fodbold ikke vigtigere end livet og helbreddet, lyder det fra Lineker på Twitter.

Alle de store ligaer er ramt
Med aflysningen af Manchester City-Arsenal er alle de store ligaer i Europa nu blevet påvirket af coronavirussens spredning. I lande som Tyskland, Frankrig og Spanien spiller man således for lukkede døre, mens man i Italien har sat sæsonen på pause på ubestemt tid. Også i Champions League og Europa League spilles flere kampe uden tilskuere. 

Tirsdag reporterede den spanske radiokanal Catalunya Radio, at UEFA også overvejer at sætte Champions League og Europa League på pause.