Endelig vandt West Ham

West Ham har fik afblæst krisen for en stund, da det hjemme blev til en tiltrængt sejr på 2-1 over Blackburn.

Veteranen Teddy Sheringham åbnede scoringen midt i første halvleg på et hovedstød. I anden halvleg kom Blackburn meget bedre med, og midtvejs i halvlegen bølgede spillet frem og tilbage.

Efter et hjørnespark blev det 2-0 ved Hayden Mullins. Der resterede da kun lidt over ti minutter af kampen, men det skulle dog alligevel blive spændende til sidst.

Kort inde i overtiden reducerede David Bentley for Blackburn, og faktisk var Francis Jeffers tæt på til sidst med et hovedstød.

West Ham-manager Alan Pardew kunne dog til sidst juble over den første sejr siden første spillerunde i Premier League. Med sejren rykker West Ham væk fra nedrykningspladserne.