Generelle

Jesper Christiansen: Det her er min chance

Det er gået stærkt for Jesper Christiansen. For bare 10 dage siden fejrede han sit danske mesterskab med FC København og nu er han - efter Thomas Sørensens skade - førstevalg på landsholdet.

"Det her er min chance for at vise noget. Det er ærgerligt for Thomas, at han må tage hjem, men jeg ser da selv frem til at få chancen. Det er et rigtig godt udstillingsvindue, det her. Det er store landshold, vi skal møde, og nu er det op til mig selv at vise, hvad jeg kan," siger FCK-keeperen til B.T.

Jesper Christiansen har opnået to landskampe som pauseindskiftet for Thomas Sørensen og nu får han for alvor muligheden for, at forfølge ambitionen: En fast plads på landsholdet.

"Jeg gider ikke være urealistisk, for Thomas Sørensen optræder på et højere niveau til daglig. Jeg er tålmodig, og jeg er stadig ung, så jeg sætter ikke tidsrammer for, hvornår jeg skal være førstevalget. Men det er da selvfølgelig ambitionen. Og nu er det også op til mig selv at gribe den første chance," fastslår Christiansen.