Generelle

Jimmy Nielsen som træner i USA?

Den tidligere Vejle- og AaB-spiller Jimmy Nielsen har stor succés som spiller i USA. Når karrieren slutter, kan han blive træner i den amerikanske liga.

Målmanden Jimmy Nielsen havde et fantastisk første år som målmand i Kansas City Wizards, som nu har skiftet navn til at hedde Sporting Kansas City.

Nielsen blev flere gange hædret med "save of the week", og han blev efter sæsonen udtaget til Major League Soccers All-Star hold. Tidligere har den danske målmand udtrykt ønske om at prøve sig af som træner, når karrieren engang er slut, og han åbner nu for, at den trænerdrøm kan blive udlevet i USA.

- Det kommer nok an på, hvornår jeg slutter min karriere. Hvis det er næste år, er det måske lettere at få et job i Danmark, hvor de kender mig. Hvis jeg bliver her i tre eller fire år mere, er der måske muligheder herovre. Det ved man aldrig. Jeg vil ikke lukke nogen døre, siger Jimmy Nielsen til klubbens hjemmeside.

Den 33-årige målmand har foreløbig kontrakt med Kansas i den sæson, der begynder 19. marts med en udekamp mod Chivas USA. På trods af, at klubben ikke nåede playoff-spillet sidste år, så rækker Nielsens ambitioner langt. Han vil have et mesterskab til sin samling.

- Jeg ønsker at fortsætte med at forbedre mig og have en god sæson, og for holdet er målet at vinde mesterskabet, lyder det selvsikkert fra Jimmy Nielsen.

En anden dansker kan gøre Jimmy Nielsen selskab i Sporting Kansas i den kommende sæson. 22-årige Adda Djeziri træner i øjeblikket med holdet.