Kantspiller i fokus, da Sverige slog Cypern

Sverige slog i går Cypern 2-0. Tobias Hysén tegnede sig for et mål og en kæmpe afbrænder.

Den svenske landstræner Erik Hamrén valgte i gårsdagens kamp mellem Sverige og Cypern at starte med Martin Olsson og Tobias Hysén på kanterne. Sverige slog cyprioterne 2-0.

Sveriges føringsmål efter samarbejde mellem Martin Olsson og Tobias Hysén. Blackburn-spilleren Olsson slog et et indlæg fra hans nye position på højresiden, som Hysén perfekt headede ind. Cypern-målmand Antonis Giogalides var uden chance og 1-0 var en kendsgerning.

Sverige var yderst effektive i første halvleg, og lykkedes svenskerne at udbygge føringen lige før pausen.

Pontus Wernbloom fandt Marcus Berg med en fin pasning, som angriberen koldt bankede i målet.

- Det var godt for selvtilliden, det er ikke så tit man spiller fra start. Men jeg ville gerne have lavet et par mål, udtaler Berg til Aftonbladet.

Tobias Hysén var livlig gennem hele kampen og var ofte involveret i svenskernes angrebsspil. I det 64. minut, stod han på mere negativ vis for kampens mest bemærkelsesværdig episode.

Han var således helt fri foran mål efter et fint kontraangreb, hvor han forsøgte en pasning fremfor et skud på mål, og chancen gik op i røg. Der burde de blågule være kommet foran 3-0.

- Jeg fik for meget tid og det gjorde at jeg ikke skød, sagde Hysen efter kampen.

I morgen møder Sverige Ungarn i finalen i Cypern Cup.