Kim Ojo har bud fra Danmark og Belgien: Krydser fingre for ny klub snart
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Generelle

Kim Ojo har bud fra Danmark og Belgien: Krydser fingre for ny klub snart

Den tidligere Lyngby-angriber træner med i en unavngivet klub i København, mens han ordner nogle praktiske ting og afventer sin fremtid, der både kan finde sted i Danmark og Belgien.

På transfervinduets sidste dag tog Kim Ojo og Lyngby Boldklub afsked med hinanden. Klubben begrundede det med, at Ojo havde langt til spilletid, og derfor gav det "økonomisk mening at ophæve samarbejdet", mens Ojo gerne ville videre i karrieren og tættere på sin familie.

Familien bor i Belgien, men det er ikke givet, at han finder sin nye klub i landet. Kim Ojo, der kom til Lyngby fra netop belgiske Oud-Heverlee Leuven, kan ende med at fortsætte karrieren i Danmark.

- Der er en agent, der har kontaktet min agent og spurgt, om jeg vil spille i Danmark. Jeg sagde: "Ja, jeg vil spille i Danmark, hvis der dukker noget godt op." At tage tilbage til Belgien er også en mulighed for mig, siger den store angriber til tipsbladet.dk.

Han har efter eget udsagn allerede tilbud fra klubber i Belgien.

- Ja, men jeg siger ikke hvilke. Det er mellem mig og dem. Jeg prøver at få nogle af mine ting fragtet ud af Danmark. Jeg har mange ting her, siger han.

Ojo er i øjeblikket i landet, hvor han fortsat har et par måneder tilbage af opsigelsesperioden på sin lejlighed, mens han afsøger mulighederne for sin fodboldfremtid. Der er i det hele taget nogle praktiske sager, han skal ordne i Danmark, og i mellemtiden sørger han for at holde formen ved lige.

- Jeg passer min træning som sædvanlig. Jeg træner med et hold, men jeg siger ikke navnet på holdet. Jeg træner både alene og sammen med holdet i København, siger han.

Og venter på, at det rigtige tilbud snart kommer?

- Ja, forhåbentlig. Det krydser jeg fingre for. 

Tidligere i karrieren har Kim Ojo også spillet i et par norske klubber, Genk i Belgien og Ujpest i Ungarn. Han har spillet og levet i Europa siden 2008.