Lekic nedlagde Heerenveen

OB kom igen med i spillet om videre deltagelse i UEFA Cuppen med en flot 2-0-sejr ude over Heerenveen.

OB'erne spillede en flot kamp i det hollandske, hvor kun Heerenveens højrekant fik lov at skabe noget ravage med sine præcise indlæg i første halvleg. OB'erne kom til gengæld til flere store muligheder, og på nippet til pausen fik de i dagens anledning bordeauxklædte danskere endelig bolden i kassen, da Rajko Lekic med et halvt saksespark flugtede 1-0-føringen i hus.

Et kvarter efter pausen var Lekic igen på spil, da han fik foden på et knaldhårdt frispark fra Bechara som snød hollændernes keeper og røg i nettet til 2-0.

Siden pressede Heerenveen, for hvem danske Bo Storm kom ind i det sidste kvarter, hårdt på for en udligning, men heldet var som en 12. mand for fynboerne. Først clearede Chris Sørensen på stregen, før Heerenveen i oversiden testede undersiden af overliggeren.

OB holdt dog den hollandske talentfabrik fra scoring, og de står nu med tre point for to kampe i UEFA Cuppens gruppe D, hvorfra tre af fem hold går videre.