Generelle

Løvenkrands: Fantastisk at score hattrick

Peter Løvenkrands er glad for sine mål mod Plymouth i aftes, og husker også glæden ved et andet hattrick fra en decemberdag i Kilmarnock.

Den danske angriber Peter Løvenkrands havde én af de dage, hvor alt gik ind, da han og Newcastle iaftes mødte Plymouth i FA Cuppens tredje runde. Newcastle vandt 3-0, og Løvenkrands scorede alle tre kasser.

- Det var bare én af de dage, hvor alt gik ind. Jeg havde vel fire chancer i kampen, så at score tre mål er bare helt fantastisk. Det var hele holdet, der lykkedes. Vi havde nærmest alt spil og skabte enormt mange chancer. Og så er det jo bare med at udnytte dem, siger Peter Løvenkrands, da tipsbladet.dk fanger ham over mobilen på vej til træning.

LÆS OGSÅ: Løvenkrands smadrede Plymouth

Rollen som andenangriber
Danskeren bliver i øjeblikket brugt som angriber i et system, hvor han er den hurtige andenangriber ved siden af Alan Smith, Marlon Harewood, Shola Ameobi eller Andrew Carroll, som spillede igår.

- Jeg har snakket med manageren om, at angriber er min bedste position. Og når jeg spiller deroppe ved siden af én af de store drenge, så giver det selvfølgelig gode betingelser for en hurtig spiller som mig. Tag Carroll igår, han er ufatteligt god med hovedet, og vinder stort set alle dueller. Det gør det selvfølgelig nemmere for mig, siger Løvenkrands.

Peter Løvenkrands er glad for sin engelske tilværelse, og er specielt glad for manager Chris Hughton, der har fået lov at fortsætte som manager, selvom han i starten var tiltænkt som en midlertidig løsning ovenpå Joe Kinnears hjerteproblemer.

- Hughton har bevist, at han fortjener chancen. Jeg synes, han har gjort det fantastisk. Det vidner resultaterne jo om. Han har skabt et godt sammenhold, og vi er alle meget glade for ham, siger Løvenkrands.

Seneste hattrick
Som fodboldspiller er det ikke hverdag at score hattrick, og måske netop derfor har Peter Løvenkrands heller ikke glemt sit seneste.

- Det var i min sidste sæson i Rangers tilbage i 2006 i en udekamp mod Kilmarnock, husker Løvenkrands.

For at være helt præcis faldt Løvenkrands' seneste hattrick faktisk den 11. december 2005 i udekampen mod Kilmarnock, hvor Løvenkrands og Rangers vinder med 3-2.